Om projektet

WHAT IS YOUR DREAM er et fotoprojektet som vil give barnet en stemme og øge fællesskabet mellem børn i Danmark.

Udstillingens kalender

 • 2015

 • 27/06 - 04/07Roskilde Festival
 • 05/07 - 20/08Jernlageret, Horsens
 • 05/08 - 20/08Adelgade, Skanderborg Smukfest
 • 22/08 - 10/10Galleri Grisk, Aarhus
 • 11/10 - 22/10Årslev, Aarhus

 • 2016

 • 16/06 - 18/06Folkemødet Bornholm
 • 23/06 - 16/09Sandskulpturparken Blokhus
 • 10/10 - 10/12Tove Ditlevsen plads
*Flere vil blive tilføjet

What is your dream Her er vi alle lige

Der er én ting vi alle har tilfælles – vi har alle drømme.

I dag drømmer børn i hele Danmark. Børnene drømmer på trods af forskellig opvækst og sociale lag. WHAT IS YOUR DREAM viser deres drømme. Projektet viser, at vores børn er stærke, at de tør drømme, og at deres drømme er værd at kæmpe for.

Projektet vil skabe relationer og binde Danmark tættere sammen- for kun med et stærkere bånd og færre barrierer kan vi sikre en fredeligere fremtid. WHAT IS YOUR DREAM jager ikke det ekstreme og tragiske, men viser et differentieret og ærligt billede af Danmarks børn.

Når du giver dig tid til at kigge ind i børnenes øjne og læser deres drømme, vil du se den optimisme der hersker. I WHAT IS YOUR DREAM er intet rigtigt eller forkert - her er vi alle lige. Børn er spontane og bidrager til udstillingens sande og intense øjeblikke. De lukker dig ind i deres verden og giver noget af sig selv til dig. Hvad er din drøm?

Læs projektbeskrivelsen her

Julie Due Steffensen Projektleder

Julie Due Steffensen Projektleder

Hej, mit navn er Julie Due Steffensen og jeg er kvinden bag WHAT IS YOUR DREAM. Jeg fik ideen til projektet, da jeg backpackede rundt i verden i mine tre sabatår. På mine rejser var det børns glæde, mod og styrke, der ramte mig dybest. Siden da har jeg, ved siden af mit studie som multimediedesigner, brugt tiden på at udvikle projektet. Det har været fantastisk at kunne gå fra idé til realitet. Jeg tror på børnene, og jeg ønsker at vise, at vi lytter til dem og tager deres drømme alvorligt.

Fotografiet er min kommunikationskanal, og via fotografiet ønsker jeg at inspirere og påvirke dig. Det har været utroligt at fotografere børnene til udstillingen. Et barn kan koncentrere sig i 15 min. I de 15 min. har jeg skullet skabe tillid, finde gode steder at tage portrætterne og dernæst tage dem, så de stemte overens med projektets budskab og værdier. Alle portrætterne er taget med naturligt lys, og den efterfølgende redigering er holdt til et minimum. Dette er gjort for at vise barnets virkelighed og sande jeg.

Jeg takker børnenes forældre for at lukke mig ind i deres hjem – jeres børn har været sejere, end jeg havde turde håbe på, og de skal have al æren for deres flotte portrætter.

Jeg og resten af holdet bag WHAT IS YOUR DREAM har arbejdet frivilligt fra start til slut. Sammen har vi kæmpet, fejlet og står i dag med et færdigt projekt – Tak til jer! I dag drømmer jeg om at gøre projektet til et undervisningsmateriale samt at gøre det internationalt i samarbejde med en velgørenhedsorganisation.

Jesper Hørup Hoberg Projektudvikler

Jesper Hørup Hoberg Projektudvikler

Hej! Mit navn er Jesper. Jeg er kunstner og projektudvikler på WHAT IS YOUR DREAM. Jeg mødte Julie på uddannelsen Kulturskaberne. Her fremlagde hun idéen. Med den og hendes umiskendelige engagement og håb for projektet, var jeg nødt til at tage del i skabelsen og udspredelsen af det enormt vigtige budskab.

Det har været en fantastisk proces - vi er to unge ildsjæle der gav sig i kast med et projekt hvis omfang ingen af os kunne have forudset. Og nu, efter et halvt års hårdt arbejde, står udstillingen her. Nyd den. Det gør vi.

En stor tak skal lyde Vi kan ikke klare det uden hjælp

Ole Kirk FondHjælp til oprettelse af fond mm.
Nikon logoSponsorat af kameraudstyr
Damgaard logoPrint af billeder
photo-care logoKamera
Trier logoByggemateriale
Bygma logoByggemateriale
vrs logoT-shirts til børnene
vp logoAluminiumsrammer
panduro logoTusser

Frivillige

 • Sofie Thyme
 • Peter Trier
 • Stine Hjort
 • Anders Bak
 • uarti.dk
Plant mine frø i fredens skov
lad mig slå rødder i forståelsens græs,
giv mig ro så jeg kan gro.
Jeg bliver også stor en dag,
stor som mine drømme. Christoffer Kjaer